Etävalvonta ja huolto

Monipuoliset ja kustannustehokkaat valvontatyökalut kiinteistöjen energiatehokkuuden mittaamiseen ja säästöjen todentamiseen.

Ekolämpösen etävalvonta ja huolto helpottaa elämää.

Etävalvonta

Miksi etävalvonta?

  1. Etävalvonta varmistaa että lämpöpumppujärjestelmä toimii aina parhaalla mahdolliseslla hyötysuhteella häiriöittä

  2. Lämpöpumppujärjestelmä tarvitsee jatkuvaa valvontaa koska häiriöt ja mahdolliset vikatilanteet eivät tule muuten ilmi

  3. Jos lämpöpumppua ei valvota etänä saattaa mahdollinen häiriötila aiheuttaa jopa tuhansien eurojen rahallisen menetyksen vuositasolla kun laitteisto ei toimi optimaalisesti

  4. Mahdollisia vikatilanteita jotka selviää vain etävalvonnan kautta on esimerkiksi keruupiirin huono virtaus tai alhainen paine, LTO-laitteiden suodatin on tukkeutumassa tai pressostaatti on lauennut

  5. Ekolämpösen etävalvonta on aina takuuajan ilmainen lukuunottamatta tiedonsiirtomaksuja
Etävalvonta
Huolto - automaati
huolto - hybridi

Huolto

Miksi huolto?

Asiantuntijamme huoltavat huoltosopimusasiakkaidemme lämpöpumppujärjestelmää kokemuksella, joka on kertynyt useiden vuosien työn tuloksena. Huoltohenkilöstömme osaa huoltaa ja korjata kaikkia yleisimpiä lämpöpumppumerkkejä ja heillä on lakisääteinen kylmäainepätevyys. Vuosihuollolla varmistetaan, että lämpöpumppu toimii parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. Kun vuosihuolto ajoitetaan ennen lämmityskauden alkua, varmistetaan lämmityksen toimivuus talven yli. Maalämmön vuosihuolto sisältää lämmitysjärjestelmän vuositarkastuksen ja säätöjen optimoinnin kerran vuodessa, kaikki arvot ja tehdyt työt dokumentoidaan pöytäkirjaan joka jää asiakkaalle.

Kanssamme on mahdollista tehdä myös huoltosopimus joka sisältää vuosihuollon maalämmölle sekä tarvittaessa ylimääräiset huoltokäynnit. Huoltosopimus tehdään vuodeksi kerrallaan ja siihen on mahdollista lisätä poistoilma LTO-laitteen huolto.

”Moitteetonta toimintaa etävalvonnalla ja toimintavarmuutta huolloilla sekä suuria säästöjä”

5-vuoden asennustakuu

Etävalvonta

Huolto

Avaimetkäteen

Hyödynnä ammattitaitomme ja tilaa ilmainen kartoituskäynti taloyhtiöönne

Ammattilaisemme auttavat teitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeeseenne. Sovi ilmainen kartoitus kohteeseenne ja arvioimme mikä on teille paras lämmitysratkaisu.

Laita viestiä meille

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi sekä kohteen tiedot ja lähetä se. Olemme yhteydessä teihin pian sopivan kartoitusajankohdan sopimiseksi.

Kartoitus on taloyhtiölle maksuton ja se ei velvoita mihinkään.