Referenssejä

Tutustu eräisiin referenssinkohteisiimme ja lue kuinka paljon olemme säästäneet asiakkaidemme rahaa lämpöratkaisuillamme.

Voisimmeko tarjota kohteeseenne myös ratkaisun?

Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan.

Kiinteistöä
0 kpl
CO2 päästövähennyksiä
0 t
Maalämpökaivoa porattu
0 km
Energiasäästöjä
0 GWh

Lämmityskustannukset ovat laskeneet yli puolella

As. Oy Vaasankatu 18, Helsinki

Ekohybridi

Asiakkaan kokemus

Helsingin kantakaupungissa sijaitsevassa As. Oy Vaasankatu 18:ssa pidettiin tärkeänä uutta lämmitysratkaisua tehtäessä, ettei yhtiövastiketta tarvitsisi korottaa.

Asukkaat ovat olleet tyytyväisiä, sillä lämmityskustannukset ovat pudonneet yli puolella aikaisempaan kaukolämpöön verrattuna. 

Lämmön on todettu riittävän hyvin tässä yhtiössä. Kovia talvia ei uuden Ekohybridin aikana ole toistaiseksi ollut, ja lisälämpöön ei ole tarvinnut turvautua, koska kovia talvia ei uuden Ekohybridin aikana ole toistaiseksi ollut.

As. Oy Vaasankatu 18:ssa suositellaankin varauksetta Ekolämpösen Ekohybridijärjestelmää vastaavanlaisiin kerrostaloyhtiöihin kantakaupungissa.

Tyytyväiset asukkaat

As. Oy Vaasankatu 18

Referenssi

Asiakaskokemus

investointi korkoineen on maksanut itsensä takaisin

As. Oy Myllyrinne, Kotka

Maalämpö, öljylämmitys hybridi

Asiakkaan kokemus

Kotkalaisessa As. Oy Myllyrinteessä päädyttiin maalampöön vuonna 2013, kun maakaasun hinta karkasi nopeasti kestämättömän korkealle. 

Maalämmön tehoilla As Oy Myllyrinne lämmitetään nykyiseellään 16 pakkasasteeseen, sitä kylmemmillä säillä saadaan lisätehoja öljylämmityksestä. Näin saatiin aikaan paras mahdollinen hyötysuhde.

Asukkaat ovat tyytyväisiä aleneviin kustannuksiin, yhtiön hoitovastike aleni saman tien maalämmön käyttöön oton jälkeen. 

Yhtiössä tulee pian 10 vuotta maalämpöä täyteen, jolloin investointi korkoineen on maksanut itsensä takaisin, ja lopuillakin asukkailla on odotettavissa yhtiövastikkeen aleneminen. 

HAllituksen puheenjohtaja

As. Oy Myllyrinne

Referenssi

Asiakaskokemus

Eläkeläisten yhtiössä vihreää valoa energiansäästöille

As. Oy Mannilan-Salpa, Järvenpää

Poistoilman lämmöntalteenotto ja ilmavesipumppu kaukolämmön rinnalle

Asiakkaan kokemus

Pohjavesialueen rajoilla sijaitsevaan isoon kerrostaloyhtiöön ei saatu maalämpöä, vaan asennettiin poistoilman lämmöntalteenotto ja ilmavesipumppu olemassa olevan kaukolämmön rinnalle.

Lämmitysremonttiin lähdettiin, koska iäkkäämpien asukkaiden yhtiössä haluttiin pitää energiakustannukset kurissa. Ratkaisu on onnistunut, sillä lämmityskustannukset ovat pienentyneet yli puolella ottaen huomioon vuosittaiset vaihtelut.

Myös kaukolämmön kulutus rinnalla on vähentynyt lähes 70 %, ja sen kulutushuippuihin perustuva laskutus on muuttunut lämpöremontin myötä maltilliseksi. 

Hallituksen puheenjohtaja

Järvenpää Mannila-Salpa

Referenssi

Asiakaskokemus

Ekologisuus ja ekonomisuus samassa paketissa

As. Oy Karhulan Talvikkitie, Kotka​

Maalämpö

Asiakkaan kokemus

Ekolämpösen toimittama maalämpöjärjestelmä 31 asunnon rivitaloyhtiössä on ollut käytössä vuodesta 2014. 

Asukkaita miellyttää erityisesti se, että maalämpö on puhdasta. Yhtiön asujaimisto on pikku hiljaa nuorentunut, ja varsinkin nuoremmille asunnon ostajille on ollut ensiarvoisen tärkeää, että yhtiössä on maalämpö. 

Ekologisuus ja ekonomisuus kulkevat lämmitysasioissa käsi kädessä, joten lämmityskustannuksissa on tullut säästöjä kymmeniä prosentteja, parhaimmillaan jopa 40%

Lisäeduksi koetaan myös, että maalämpö on todella huoleton käyttää. 

”Olimme saaneet alunperin tiedon Ekolämpösestä tuttavan kautta, kaveri oli äärettömän tyytyväinen. Ollaan itsekin suositeltu Ekolämpöstä puolen kilometrin päässä sijaitsevaan yhtiöön, jossa ollaan nyt laittamassa maalämpöä.”

Hallituksen puheenjohtaja

As. Oy Karhulan Talvikkitie, Kotka

Referenssi

Asiakaskokemus

Onnistunut 40% kuluja leikannut maalämpöratkaisu sai naapuritkin haluamaan maalämpöä

As. Oy Kirkkonummen Agrologinsarka, Kirkkonummi

Maalämpö

Asiakkaan kokemus

As. Oy Kirkkonummen Agrologinsarka päätyi 12 vuotta valmistumisensa jälkeen vaihtamaan maakaasulämmityksestä maalämpöön, ja 3-4 tarjouksesta Ekolämpönen erottautui luotettavimpana.

Muutos on ollut onnistunut, sillä vaikka sähkönkulutus nousi, kokonaisuudessaan kulut laskivat n. 40%.

Ekolämpösen kanssa asiointi sujui mutkattomasti. Projektivaiheessa pysyttiin hyvin aikatauluissa, eikä muutoinkaan hankkeen toteutuksessa ilmennyt ongelmia. 

“Olemme olleet tyytyväisiä sekä asiointiin että tekniikkaan”, kertoo yhtiön aiempi hallituksen puheenjohtaja. Takuuhommia on ollut ja ne on hoidettu hyvin. Etäluku, jonka Ekolämpönen hoitaa, toimii myöskin moitteettomasti. Ensivaikutelman mukaisesti Ekolämpösessä on tekijöitä, joiden ammattitaitoon voi luottaa.”

Lämmitysremonttiin lähdettiin, koska iäkkäämpien asukkaiden yhtiössä haluttiin pitää energiakustannukset kurissa. Ratkaisu on onnistunut, sillä kustannukset ovat pienentyneet arviolta kolmanneksella ottaen huomioon vuosittaiset vaihtelut.

Hallituksen puheenjohtaja

As. Oy Kirkkonummen Agrologinsarka

Hyödynnä ammattitaitomme ja tilaa ilmainen kartoituskäynti taloyhtiöönne

Ammattilaisemme auttavat teitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeeseenne. Sovi ilmainen kartoitus kohteeseenne ja arvioimme mikä on teille paras lämmitysratkaisu.

Laita viestiä meille

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi sekä kohteen tiedot ja lähetä se. Olemme yhteydessä teihin pian sopivan kartoitusajankohdan sopimiseksi.

Kartoitus on taloyhtiölle maksuton ja se ei velvoita mihinkään.