Ekohybridi

Kun taloyhtiöön halutaan nykyiaikaisin, tehokkain ja eniten energiaa säästävä lämmitysjärjestelmä on valinta Ekohybridi!

Ekolämpösen Ekohybridi lämmittää jo kymmeniä kerrostaloja Etelä-Suomen suurissa kaupungeissa mm. Helsingissä ja Espoossa.

Ekohybridi

Maalämpö & poistoilman lämmöntalteenotto samassa

Ekohybridi on maalämpö ja poistoilman lämmöntalteenotto yhdessä. Kun taloyhtiöön halutaan nykyiaikaisin, tehokkain ja eniten energiaa säästävä lämmitysjärjestelmä on valinta

Ekolämpösen Ekohybridi!

Ekohybridi on lämmitysjärjestelmä, jossa maalämpöjärjestelmää täydennetään poistoilman lämmön talteenotolla. Kerrostaloihin joissa on koneellinen poistoilmanvaihto ja vaikkapa pieni piha jolle ei mahdu riittävää määrää lämpökaivoja on Ekohybridi paras valinta lämmitysjärjestelmäksi. Kun maalämpökaivojen ja poistoilman lämmöntalteenottopatterin lämmönkeruuneste yhdistettynä virtaa lämpöpumpulle saadaan huomattavasti parempi cop eli hyötysuhde kuin pelkistä lämpökaivoista. Parempi hyötysuhde taas tarkoittaa vieläkin suurempaa säästöä lämmityskustannuksissa. Samalla kertaa tehdään myös kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmän osittainen perusparannus kun vanha harakoile huoneenlämpöistä ilmaa puhaltava huippuimuri korvataan poistoilman lämmön talteenotto patterilla.

Ekohybridi on erittäin tuottava investointi energian hintojen noustessa ja sen takaisin maksuaika nykyisillä energian hinnoilla on keskimäärin 5–7 vuotta.

Ekohybridi
Ekohybridin toimintaperiaate

“Ekohybridi on erittäin tuottava investointi energian hintojen noustessa ja sen takaisin maksuaika nykyisillä energian hinnoilla on keskimäärin 5–7 vuotta.”

5-vuoden takuu

tuottotakuu COP 3

Etävalvonta

Huolto

Avaimetkäteen

Hyödynnä ammattitaitomme ja tilaa ilmainen kartoituskäynti taloyhtiöönne

Ammattilaisemme auttavat teitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeeseenne. Sovi ilmainen kartoitus kohteeseenne ja arvioimme mikä on teille paras lämmitysratkaisu.

Laita viestiä meille

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi sekä kohteen tiedot ja lähetä se. Olemme yhteydessä teihin pian sopivan kartoitusajankohdan sopimiseksi.

Kartoitus on taloyhtiölle maksuton ja se ei velvoita mihinkään.