Maalämpö

Maalämpö on kovaa vauhtia yleistymässä ennen edullisena pidetyn kaukolämmön korvaajaksi vanhan rivi- ja kerrostalon pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä.

Nykytekniikalla pystytään poraamaan jopa 800 metriä syviä lämpökaivoja, joten maalämpö kerrostaloon on mahdollista toteuttaa myös Helsingin kantakaupungin pienillä tonteilla.

Maalämpö

Mitä on maalämpö?

Maalämpöjärjestelmän periaate on uusiutuvan lämpöenergian talteen ottamisesta maaperästä. Maalämpö on luonnon ehtymätön energialähde, sitä voidaan kerätä maaperästä, kalliosta ja vesistöstä. Maalämpö tuottaa käyttämäänsä sähköön verraten noin kolme kertaa enemmän puhdasta uusiutuvaa energiaa sekä pienentää samalla kiinteistön hiilijalanjälkeä. Maalämpöön investointi maksaa itse itsensä takaisin tuottamallaan säästöllä rakennuksen koosta ja aikaisemmasta lämmitystavasta riippuen jopa 5-vuodessa. Samalla kiinteistön arvo kohoaa ja se on kiinnostavampi kohde mahdollisessa myöhemmässä myyntitilanteessa.

Maalämpöä kerätään maasta muovisen putkiston avulla. Putkistossa kiertää maalämpöneste joka kerää lämpöä putkistoa ympäröivästä lämmönlähteestä. Maalämpöpumppu pumppaa kerättyä lämpöä ja ohjaa tuottamansa energian talon- ja lämpimän käyttöveden lämmitykseen. Maalämpöpumppu toimii kuten jääkaappi, mutta kylmän sijaan se tuottaakin lämpöä. Maalämpöratkaisumme myydään avaimet käteen -periaatteella ja hoidamme koko toteutuksen yhdellä sopimuksella. Suunnittelemme ja mitoitamme koko maalämpöjärjestelmän ja haemme kunnan rakennusvalvonnasta tarvittavat luvat puolestanne. Maalämpölaitteiden asennukset suorittaa omat kokeneet ja ammattitaitoiset asentajamme, ainoastaan kaivonporaukseen liittyvät työt hankimme alihankintana. Huolehdimme uudesta lämmityksestänne myös urakan valmistuttua jota varten meillä on oma etävalvomo ja huoltopäivystys.

”Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme ainutlaatuisen 5 vuoden takuun, joka täydentää valmistajan myöntämää laitetakuuta sekä kotivakuutusta.

Takuu sisältyy kaikkiin pientalojen lämmitysjärjestelmätoimituksiin, jotka toteutetaan avaimet käteen -periaatteen mukaisesti.”

5-vuoden takuu

Etävalvonta

Huolto

Avaimetkäteen

Hyödynnä ammattitaitomme ja tilaa ilmainen kartoituskäynti taloyhtiöönne

Ammattilaisemme auttavat teitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeeseenne. Sovi ilmainen kartoitus kohteeseenne ja arvioimme mikä on teille paras lämmitysratkaisu.

Laita viestiä meille

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi sekä kohteen tiedot ja lähetä se. Olemme yhteydessä teihin pian sopivan kartoitusajankohdan sopimiseksi.

Kartoitus on taloyhtiölle maksuton ja se ei velvoita mihinkään.