Poistoilman lämmön talteenotto

Haluatteko säästää jopa puolet kerrostalon lämmityslaskussa?

Kerrostalojen poistoilmanvaihdon kautta taivaalle puhallettava, jo kertaalleen maksettu lämpöenergia on mahdollista ottaa talteen ja hyödyntää uudelleen talon lämmityksessä.

Poistoilman lämmön talteenotto on tähän oikea ratkaisu.

Poistoilman lämmön talteenotto

Mitä on poistoilman lämmön talteenotto?

Harakoille puhallettavan lämpöenergian määrä 60- ja 70 -luvulla rakennetuissa kerrostaloissa on keskimäärin 36% ulos karkaavasta lämpöenergiasta. Poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän asentaminen kerrostaloon on ylivoimaisesti järkevin ja edullisin energiakorjaus taloyhtiössä ja se sopii loistavasti vaikkapa kaukolämmön rinnalle. Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Samalla laite pienentää ilmanvaihdon aiheuttamaa lämpöhävikkiä eli harakoille vapautuvaa lämpöenergiaa.

Tehokkaalla ilmanvaihdon lämmöntalteenottojärjestelmällä pystytään siirtämään poistoilman sisältämää lämpöenergiaa takaisin kiinteistön tuloilmaan. Näin poistoilman ja ilmanvaihdon lämmöntalteenoton avulla on mahdollista säästää olennaisesti lämmityskustannuksissa. Järjestelmän takaisinmaksuaika on 5-7 vuotta nykyisillä lämpöenergian hinnoilla. Samalla hoitovastiketta pystytään pienentämään kun pystytään säästämään lämmityskustannuksissa.

Poistoilman lämmön talteenotto
Poistoilman lämmön talteenoton toimintaperiaate

”Järjestelmän takaisinmaksuaika on 5-7 vuotta nykyisillä lämpöenergian hinnoilla. Samalla hoitovastiketta pystytään pienentämään kun pystytään säästämään lämmityskustannuksissa.”

5-vuoden takuu

Etävalvonta

Huolto

Avaimetkäteen

Hyödynnä ammattitaitomme ja tilaa ilmainen kartoituskäynti taloyhtiöönne

Ammattilaisemme auttavat teitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeeseenne. Sovi ilmainen kartoitus kohteeseenne ja arvioimme mikä on teille paras lämmitysratkaisu.

Laita viestiä meille

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi sekä kohteen tiedot ja lähetä se. Olemme yhteydessä teihin pian sopivan kartoitusajankohdan sopimiseksi.

Kartoitus on taloyhtiölle maksuton ja se ei velvoita mihinkään.