Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia kasvavaan tiimiimme. Katso avoimet työpaikkamme ja jätä hakemus. Jos avoimia työpaikkoja ei ole, niin lähetä meille avoin hakemus.

Lämpöpumppuasentaja

Etelä-Suomi

Ekolämpönen Oy on asunto-osakeyhtiöiden ja suurten kiinteistöjen lämpöpumppuratkaisuihin erikoistunut yritys. Päätuotteitamme ovat maalämpö ja poistoilmalämmöntalteenotto asennukset sekä asentamiemme järjestelmien huollot ja toiminnan seuranta.

Toiminnan kasvaessa haemme osaavaan joukkoomme lämpöpumppuasentajaa, työkohteet sijaitsevat enimmäkseen pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa.

ODOTAMME SINULTA:

  • lvi-, sähkö- tai automaatio pohjakoulutusta

  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • yrittäjähenkistä asennetta ja matkustusvalmiutta

EDUKSI KATSOTAAN:

  • työkokemus lvi-alalta

  • hitsaus- tai eristystaidot

  • kylmäasennusluvat (ei välttämättömät)

MUUTA TIETOA:

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta lämpöpumppuasennuksista tai voit olla jo kokenut asentaja joka kaipaa uusia haasteita. Tarjoamme toimialan parhaan palkkauksen; voit halutessasi tehdä asennuksia projekteittain omalla toiminimellä tai urakkaluontoisesti palkkasuhteessa. Annamme koulutuksen työtehtävään, oikea asenne työntekoa kohtaan ratkaisee ja halu oppia uutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden urakkaluonteiseen työntekoon. Haastattelumme on käynnissä koko ajan ja työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota heti yhteyttä meihin, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö.

HAKUAIKA

Haastattelumme on käynnissä koko ajan ja työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ota heti yhteyttä meihin, mikälii koet olevasi etsimämme henkilö.


LISÄTIETOJA:

Jyri Kärki, 044 774 4209

Hae paikkaa