Ekohybridillä ratkaisu taloyhtiön hoitokuluihin

Helsingin Sanomat uutisoi roihuvuorelaisesta taloyhtiöstä ja syistä, jotka saivat sen vaihtamaan jatkuvasti kallistuneen kaukolämmön Ekolämpösen maalämpö/PILP Ekohybridi-lämmitykseen.

Helsingin Sanomat uutisoi roihuvuorelaisesta taloyhtiöstä ja syistä, jotka saivat sen vaihtamaan jatkuvasti kallistuneen kaukolämmön Ekolämpösen maalämpö/PILP Ekohybridi-lämmitykseen. Kiinteistön ikääntymisen myötä ajankohtaisiksi tulleet pakolliset remontit ja vuokratontin kustannukset saivat taloyhtiön hallituksen miettimään keinoja asumiskustannusten pienentämiseksi. Yhtiön teettämien laskelmien perusteella selvisi, että yhtiössä suurimman kuluerän muodostavat tontinvuokra ja lämmityskustannukset. Lämmitysmuotojen vertailun kautta kävi selväksi, että lämmitystapamuutos kalliista kaukolämmöstä edulliseen maalämpöön on ainut tapa saada aikaan muutosta yhtiön hoitokuluihin. Yhtiön etua pitkällä aikajänteellä järkevästi ajatteleva hallitus päätyi viemään esityksen lämmitystapamuutoksesta yhtiökokouksen päätettäväksi. Artikkelissa todetaan myös se, että lokakuun alusta voimaan astuneen kaukolämmön syyshinnan myötä on kaukolämmön hinta Helsingissä tällä hetkellä maan korkein suurimpien kaupunkien osalta. 

Ekolämpösen Ekohybridi lämmitysratkaisu toteutetaan tähänkin taloyhtiöön yhdellä sopimuksella avaimet käteen periaatteella sisältäen suunnittelun, tarvittavien lupien hakemisen ja kokonaisurakoinnin. Urakan valmistuttua kohde liitetään Ekolämpösen etävalvontaan, jonka kautta voidaan tehdä tarvittavia säätöjä ja seurata että järjestelmä toimii optimaalisesti sekä ennakoida huollon tarve.

Pyydä heti maksuton lämmitystapakartoitus ja tarjous taloyhtiönne ympäristöä ja kustannuksia säästävälle lämmitysratkaisulle energia-asiantuntijaltamme: sami@ekolamponen.fi, p.0447274975

Jaa artikkeli somessa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hyödynnä ammattitaitomme ja tilaa ilmainen kartoituskäynti taloyhtiöönne

Ammattilaisemme auttavat teitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeeseenne. Sovi ilmainen kartoitus kohteeseenne ja arvioimme mikä on teille paras lämmitysratkaisu.